29 та 30 жовтня в бістро «Ніша» проведуть традиційні вечеріГоловним атрибутом страв стане п’ємонтський трюфель, смак якого доповнять п’ємонтськими винами від Sabotage Wine.

Що таке вечеря із сет-меню

Вечері із сет-меню традиційно влаштовують у ресторанах із концепцією fine dinning. Сет – це набір із декількох позицій, які заклад пропонує за фіксованою ціною. Зазвичай такі меню розкривають концепцію ресторану, а мета вечер – не просто нагодувати гостя, а створити для нього новий гастрономічний досвід.

Щоб відвідати вечерю в «Ніші», вам потрібно обрати один сет із чотирьох варіантів і зарезервувати його в ресторані. Кожен сет складається з однієї страви та вина.

Меню від «Ніші»:

  • Карпачо з бичка з білим трюфелем, кольоровою капустою та соусом нантюа. Вино  Langhe DOC Nebbiolo 2019, Ferdinando Principiano
  • Артишоки з грибним кремом-брюле з креветкою та соусом із чорного перцю й білого трюфеля. Вино  Langhe DOC Bianco 2019, Ferdinando Principiano
  • Печеня з качки з соусом бер руж із солодкою капустою та білим трюфелем. Якщо ви не їсте м'ясо, можна обрати білу рибу з орзо, сиром і білим трюфелем. Вино  Ivag 2020, Cascina degli Ulivi
  • Слойка з томатним джемом, чорним трюфелем та кремом із сушених грибів. Вино  Ruschena 2018, Cascina Tavijn

«Cомельє Sabotage Wine Іван Омельченко підібрав вина, з якими влаштує для вас прогулянку п’ємонтськими лісами натуральних вин. А наш романтично налаштований шеф Нікіта запланував вечерю зі свічками та запрошує вас на побачення з білим трюфелем», – говорять у «Ніші».

Ціна вечері – 2450 гривень із вином або 1650 гривень без вина.

Вечеря починається о 19:00. Щоб забронювати столик, потрібно обрати день, написати в Instagram «Ніші» та вказати, що ви обираєте як основну страву  м’ясо чи рибу.


Коли

29–30 жовтня

19:00

Де

м. Київ

вулиця Біломорська 1А

телефон

099 036 5016


Забронювати  вечерю

«Ніша» – попап-бістро від команди локального обсмажувальника кави Fresh Black. Під час приготування страв шеф використовує французькі техніки з азійськими прийомами. Заклад працює на території Артзаводу «Платформа» біля станції метро «Лісова».


Матеріал підготовлено за підтримки «Ніші»