Бренд риби та морепродуктів NORVEN відкрив фірмові магазини-гастробари в Києві. Також вони запустили власний сервіс доставки. У магазинах пропонують норвезьку сьомгу, форель, оселедець, скумбрію, ікру та багато іншого. Також там готують фірмові суші NORVEN, фреш-роли та сендвічі. Замовити рибу та суші можна на сайті.

Продукція NORVEN  сертифікована та відповідає міжнародним стандартам якості. Червону рибу бренда, наприклад, вирощують у норвезьких фіордах без використання антибіотиків – це заборонено законами Норвегії. На виробництві NORVEN також обладнали сучасні лабораторії, де контролюють відповідність вхідної сировини та готової продукції стандартам. Для цього використовують метод замкненого циклу: за якістю риби стежать від процесу її вирощування й до самої доставки на полички магазинів. 

«NORVEN це бренд, що об’єднує норвезьку якість, європейський асортимент і світові технології. Це інноваційний продукт і відбірна риба, що народжується в холодних водах найбільш екологічно чистих місць на планеті. Наші магазини – провідники у світ смаку норвезької риби, здорового та корисного харчування, що є невіддільною частиною скандинавського лайфстайлу», – кажуть представники бренда.

У продаж риба надходить протягом 72 годин від моменту вилову. Поставки свіжої продукції здійснюють щосереди. Тому щовівторка покупці можуть придбати продукти за зниженою ціною. 

Щомісяця в кожному магазині діятимуть акційні пропозиції та знижки на популярні товари. Актуальну інформацію про асортимент, акції та події від NORVEN можна знайти на сторінках у Facebook та Instagram.

Що пропонують у магазинах NORVEN

Адреси магазинів-гастробарів від NORVEN:

  • вулиця Леоніда Первомайського, 5 (метро «Кловська»), 067 383 22 39;
  • проспект Правди, 43А,( ЖК «Варшавський»), 067 537 87 98;
  • вулиця Максимовича, 24А, (ЖК «Нова Англія»), 067 504 03 52;
  • вулиця Каховська, 62А (метро «Лівобережна», ЖК «Каховська»), 067 420 00 78.

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ NORVEN