Подарункові різдвяні бокси з кішами різних смаків запустили французький ресторан Très FRANÇAIS і Stella Artois. У кожен бокс входить пиріг з обраною начинкою, колекційна пляшка бельгійського різдвяного лагера та два келихи із зимової колекції Stella Artois. У бренді додають, що створили таку комбінацію, оскільки лагер підкреслює смак кожного пирога, а разом вони є ідеальним фудперінгом. Замовити набір можна до 31 січня 2021 року за 675 гривень.

Усього приготують обмежену кількість кішів  50 пирогів. На вибір пропонують чотири смаки: з качкою та журавлиною; сирний із камамбером; з беконом, грибами та чері; із креветками та броколі. Вага кожного пирога – 1 200 г. У ресторані додають, що всі чотири рецепти кішів ексклюзивні, їх розробив шеф-кухар Très FRANÇAIS. Команда зазначає, що кожен пиріг має свій характер та унікальний серійний номер.

«Пиво Stella Artois асоціюється з напоєм для святкування Різдва та Нового року. У цьому році, коли всі змушені дотримуватися соціальної дистанції через карантин, найкраще, що ми можемо дати близьким – наш час, увагу й турботу. Найкращий подарунок  бути поруч», – команда бренда Stella Artois.

Заклад готує пироги під замовлення, тому обирати бокс рекомендують за день до доставлення.

У команді ресторану Très FRANÇAIS додають: «З давніх часів Францію та Бельгію поєднує одна чудова традиція – збирати друзів за келихом і смачною вечерею, щоби весело провести час разом, а кіш називають пирогом друзів. Щоби ви могли влаштувати такий вечір, ми створили ексклюзивний асортимент французьких кішів зі святковою колекційною пляшкою та фірмовими келихами Stella Artois. Подарунковий набір від Tres FRANÇAIS і Stella Artois – це справжня мініподорож у світ європейських традицій».

Замовити подарунковий бокс можна через сайт або за телефоном: +38 (044) 279-77-71.

Замовити різдвяний набір

Матеріал підготовлено за підтримки Très FRANÇAIS