2020 рік став роком розквіту домашніх вечірок. Ми навчилися готувати коктейлі, визначилися з улюбленими сервісами доставки, а ще стали трохи діджеями. Здивувати друзів під час новорічної хоум-паті можна буде авторськими рецептами коктейлів на основі коньяку Klinkov від бартендера SOHO Віталія Радченка. Усі напої можна приготувати власноруч усього за кілька хвилин.

The Village Україна разом із брендом коньяку Klinkov ділиться трьома рецептами авторських коктейлів.

 

 

Frozen memories


Інгредієнти:

  • Коньяк Klinkov XO – 25 мл
  • Мартіні Бьянко – 25 мл
  • Лікер Мараскіно – 25 мл
  • Для гарнішу: цукровий сироп, кунжут, пір’їнка, декоративна защіпка

Інгредієнти:

  • Коньяк Klinkov XO – 25 мл
  • Мартіні Бьянко – 25 мл
  • Лікер Мараскіно – 25 мл
  • Для гарнішу: цукровий сироп, кунжут, пір’їнка, декоративна защіпка


    В основі цього коктейлю – коньяк Klinkov XO. У його посмаку є ноти чорносливу та волоського горіха. Коньяк гармонійно поєднали з мигдальним смаком лікеру Мараскіно та пряним вермутом. За словами бартендера, цей коктейль створить ідеальний новорічний настрій.

    «Із цим коктейлем готуйтеся стати найвідданішим новорічним адептом, адже це поєднання здатне розпалити різдвяний дух у серці найзапеклішого Грінча», – бартендер Віталій Радченко.

    Спосіб приготування:

    1.

    У келих-купе покладіть лід і залиште на кілька хвилин.

    2.

    Приготуйте сироп, розчинивши дві столові ложки цукру в 30 мл гарячої води. Остудіть його та вилийте у блюдце. Келих перегорніть і поставте в сироп окрайкою вниз, а далі так само в кунжут. Прикріпіть пір’їнку на декоративну защіпку.

    3.

    Шейкер охолодіть льодом, щоби коктейль не обводнився. Далі збовтайте у ньому всі інгредієнти та перелийте готовий коктейль у келих.

     

     

    Christmas angel's share


    Інгредієнти:

    • Коньяк Klinkov VS – 50 мл
    • Лікер Кюрасао Орандж – 20 мл
    • Фреш лайма – 15 мл
    • Медовий сироп – 10 мл
    • Імбирний ель
    • Для гарнішу: листя бамбука або м’яти, чипси ананаса та апельсина

    Інгредієнти:

    • Коньяк Klinkov VS – 50 мл
    • Лікер Кюрасао Орандж – 20 мл
    • Фреш лайма – 15 мл
    • Медовий сироп – 10 мл
    • Імбирний ель
    • Для гарнішу: листя бамбука або м’яти, чіпси ананаса та апельсина


      У цьому коктейлі класичний коньяк Klinkov VS із легким фруктовим присмаком і нотами деревини поєднали з імбирним елем і цитрусовим ароматом лікеру Кюрасао.

      «Неповторні смаки та аромати здатні створювати стійкі асоціації з моментами, коли ви відчули їх уперше. І саме про це коктейль Frozen memories», – каже бартендер.

      Спосіб приготування:

      1.

      Охолодіть келих за допомогою льоду.

      2.

      У шейкер налийте коньяк Klinkov VS, лікер Кюрасао Орандж, медовий сироп, фреш лайма. Збовтайте та процідіть в охолоджену склянку.

      3.

      Порожнє місце у склянці до країв заповніть імбирним елем.

      4.

      Прикрасьте коктейль листям бамбука та м’ятою, а також чипсами ананаса й апельсина.

       

       

      Northern lights handmade


      Інгредієнти:

      • Коньяк Klinkov S-CLASS – 35 мл
      • Лохина – 10-15 ягід
      • Лікер чорної смородини – 15 мл
      • Лимонний фреш - 10 мл
      • Сік лайма – 10 мл
      • Портвейн – 10 мл
      • Лід
      • Для гарнішу: кілька ягід лохини, зелена м’ята, квіти

      Інгредієнти:

      • Коньяк Klinkov S-CLASS – 35 мл
      • Лохина – 10–15 ягід
      • Лікер чорної смородини – 15 мл
      • Лимонний фреш - 10 мл
      • Сік лайма – 10 мл
      • Портвейн – 10 мл
      • Лід
      • Для гарнішу: кілька ягід лохини, зелена м’ята, квіти


        У коньяку Klinkov S-CLASS поєднали м’які конфітюрні ноти з делікатним шоколадно-ванільним відтінком і карамельним посмаком. У коктейлі його доповнили лікером із чорної смородини, кислинкою лайма та солодким портвейном.

        «Навіть північне сяйво, побачене наживо, не може зрівнятися із захопленням, яке ви відчуєте, спробувавши цей коктейль», – бартендер про ідею назви.

        Спосіб приготування:

        1.

        Потовчіть у склянці ягоди лохини, щоби вони пустили сік.

        2.

        Далі додайте лід, коньяк Klinkov S-CLASS, лікер чорної смородини, сік лайма та портвейн. Ретельно перемішайте довгою ложкою або соломинкою.

        3.

        Зверху додайте крижану крихту, листя м’яти, лохину та квіти.

        Матеріал підготовлено за підтримки