Бренд шотландського віскі Glenmorangie випустив лімітований напій A Tale of Cake. На нього директора бренда зі створення віскі доктора Білла Ламсдена надихнули спогади про випічку, дні народження та свята. Тому односолодовий віскі на смак нагадує торт.

Віскі Glenmorangie A Tale of Cake має насичений терпкий смак із нотами меду, білого шоколаду, абрикоси, мигдалю, ванілі й груші. Це поєднання доповнили апельсином і ментолом, що характерні для Glenmorangie. Посмак віскі поєднав медові стільники, шоколадний мигдаль і горіхи пекан.

Аромат напою містить фруктові ноти маракуї, персика, груші та манго. А також класичні – меду, ванілі, мигдалю й молочного шоколаду. При додаванні в напій льоду або невеликої кількості води, віскі розкриває ноти абрикоси, бузини, медового пилку й персикового сиропу.

У напої доктор Білл Ламсден поєднав солодкі та медові ноти десертних вин із м’яким фруктовим смаком віскі Glenmorangie за допомогою подвійної витримки. Для надання віскі терпкого солодкого смаку його витримують у бочках з-під бурбона. А потім поміщають в бочки з-під токайських десертних вин для довитримки.

Команда бренда рекомендує поєднувати односолодовий віскі A Tale of Cake з тортом.

Спробувати віскі

Матеріал створено за підтримки Glenmorangie