З 28 жовтня до 1 листопада в Києві проведуть Nemiroff Digestive Fest. Фестиваль влаштують у закладах-партнерах. 

З 28 жовтня до 1 листопада в Києві проведуть Nemiroff Digestive Fest

У закладах-партнерах фестивалю гостям пропонуватимуть комплімент від Nemiroff – напої «Терпкий Апельсин», «Пекуча Груша» або «Дика Журавлина». Усі напої з нової лінійки смакових горілок The Inked Collection від Nemiroff.

Серед закладів-партнерів:

PM HALL Grill do Brasil Noir Cafe
«Каркас» «Дороти Паб»   «Мансарда»
Godz «Докер Паб» Allora

 PM HALL Grill do Brasil,
Noir Cafe «Каркас»,
«Дороти Паб» «Мансарда»,
Godz «Докер Паб» Allora.

«До культури дигестивів уже звикли гості європейських курортів. Дигестив – напій, що подають після їжі або до десерту. Вважається, що він очищає смакові рецептори та покращує процес травлення. А поєднання улюбленої страви з правильним напоєм – мистецтво фудпейрінга», – каже команда бренда.

До кожного замовлення гостям пропонуватимуть комплімент від Nemiroff

Nemiroff The Inked Collection – це нова лінійка з трьох смакових горілок, на створення якої бренд надихнула культура татуювання.

 Nemiroff The Inked Collection Burning Pear поєднує м’який грушевий аромат із нотками солодкої ванілі, меду, м’яти, перцю, кориці та коричневого цукру. Обирайте для завершення вечері в поєднанні з шоколадними та сирними десертами або сирами. Її визнали «Смаковою горілкою року» на конкурсі в Нью-Йорку, а міжнародне видання The Spirits Business включило в найкращі 10 напоїв цієї осені.

 Nemiroff The Inked Collection Wild cranberry створили свіжою та з кислинкою. Терпкість і соковитість журавлини доповнить легкі закуски та салати. На дегустаційному конкурсі в Лондоні її визнали «Best in show» і відзначили золотою медаллю за смак.

 Nemiroff The Inked Collection bold orange має яскравий насичений смак та аромат апельсинового варення з нотками кориці й імбирного печива. Обирайте після вечері з рибою, м’ясом і гарнірами. Професіонали індустрії із США на конкурсі Ultimate Spirits Challenge відмітили напій «Терпкий Апельсин», що приготували на основі цієї горілки, золотою медаллю та власною рекомендацією.


Матеріал підготовлено за підтримки Nemiroff