Міжнародний ресторанний холдинг Bulldozer Group відкрив ресторан Esnak на Теремках у новому форматі. Це місце, де можна відпочивати як великою компанією друзів, так і сім’єю з дітьми. Очолює кухню концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин і бренд-шеф ресторанів Esnak Іван Пилипенко.

The Village Україна разом із рестораном Eshak розповідають, у чому особливість нового закладу та які страви скуштувати насамперед.

Ресторан:
Esnak

СЕРЕДНІЙ ЧЕК
800 гривень

ГОДИНИ РОБОТИ
12.00–00:00


Концепція нового ресторану: тераса, вечірні шоу та відпочинок із сім’єю


Для нового ресторану Eshak обрали простору локацію на вулиці Маршала Конєва у ЖК «Ліко-Град» і «Венеція». Сама атмосфера великого району з новобудовами задала концепцію ресторану – він підходить для відпочинку із сім’єю.

Інтер’єр закладу на Теремках оформили у східному стилі, що є фішкою Eshak: велика простора зала, м’які дивани та крісла, барельєфи віслюків, а ще східні килими. Тут також є тераса з краєвидом на озеро, з підсвіткою та зеленню, де можна відпочити та покурити кальян від Bulldozer Shisha. Усього в основному залі Eshak можуть розміститися 125 гостей, а ще 140 – на терасі.

У ресторані проводять DJ-сети, шоу з танцями живота, виступи ілюзіоністів і кавер-груп. У закладі також пропонують проводити корпоративи та святкувати дні народження. Іменникам Eshak дарує знижку 20% на меню кухні та бару.

Для маленьких гостей облаштували безкоштовну дитячу кімнату з PlayStation та окулярами віртуальної реальності, пазлами, аерохокеєм, настільним футболом та іграми. Крім того, є спеціальний дитячий санвузол і кулер із водою У кімнаті за дітьми дивиться няня, що працює щоденно з 12:00 до 21:00. З нею можна залишати дітей від 3-х років.


Кухня та бар: тандир і м’ясо з мангала


Концепт-шеф Bulldozer Group Сергій Юрчишин:

«Концепція ресторану витримана у східному стилі. Ми оновили меню, подачі, посуд. У дров’яній печі готуємо нові страви, наприклад, запечену качку, козеня. Особливість ресторану Eshak – це спеції з Узбекистану, що надають нових смаків».

У Eshak обладнали відкриту кухню з мангалом і тандиром, тому все м’ясо кухарі готують на мангалі, а випічку – у печі.

Окрім узбецької кухні, у меню є страви грузинської, української та європейської. Долма, шурпа, кавказьке гірське ягня халяль, гаряча ароматна випічка з тандира. Фірмовий автентичний плов від Eshak готує кухар-узбек. Для страв замовляють якісні фермерські продукти, м’ясо та рибу.

У новому ресторані пропонують велику чайну, барну та винну карти. Страви можна замовити додому або в офіс із безкоштовною доставкою.


Спеціальні пропозиції від шефа


У новому Eshak на Теремках хочуть познайомити гостей із національними стравами різних країн. Для цього, наприклад, шеф закладу щосуботи влаштовує шоу-обід і смажить баранчика в тандирі, а кожної неділі всіх гостей ресторану пригощають пловом.

У новому Eshak на Теремках хочуть познайомити гостей з національними стравами різних країн. Для цього, наприклад, шеф закладу щосуботи влаштовує шоу-обід та смажить баранчика у тандирі, а кожної неділі всіх гостей ресторану пригощають пловом

Також у будні дні діють спеціальні пропозиції:

у понеділок знижка 30% на улюблені хіти одеської кухні – карасики, рапани, барабульку та мідії;
у вівторок знижка 30% на хачапурі, хінкалі та курча табака;
у середу знижка 30% на чебуреки;
у четвер знижка 30% на фірмові плови, чебуреки та манти.


Страви, які варто скуштувати насамперед


Святковий плов
260 грн

Ташкентський рис Лазер із соковитою бараниною, перепелиними яйцями, родзинками, горохом нут, жовтою морквою та спеціями.

Томлене у травах козеня
650 гривень

Печене у травах 6–7 годин томлене козеня подають із помідорами та картоплею. Страва м’яка та соковита.

Чебурек із домашньою аджикою
150 і 140 гривень

У ресторані пропонують два варіанти начинки чебурека – з бараниною або телятиною. До страви подають домашню аджику.

Переглянути меню

Матеріал підготовлено за підтримки