«THIS IS ПИВБАР» – це чотири ресторани в різних районах Києва з великим вибором розливного пива. Кухня закладу космополітична. Тут подають фірмові страви з різних країн світу: Німеччини, Італії, Грузії, Великобританії, США, України. Особливість закладу – незвична, театралізована подача їжі.

The Village Україна разом з «THIS IS ПИВБАР» розповідає про 11 страв, які подають незвичним способом.


Крильця у соусі барбекю

124 гривні

Курячі крильця в каструлі поливають спиртом, підпалюють і підкидають. Потім додають соус, накривають кришкою та викладають на дощечку. Таким чином страву доводять до готовності.


Раки в пиві

338 гривень

Раків подають у таці із сухим льодом, через що створюється враження, ніби страва левітує над поверхнею. Можна обрати один з двох варіантів приготування раків: класичний або в пиві.


Закуска з двох видів сала

139 гривень

До страви входять два види сала, мариновані огірки, перець чилі, бородинський хліб і хрін. Для її подачі офіціант виносить м’ясорубку та перекручує сало за столом гостей.


Свиняча рулька «Чехія Рулить»

49 гривень за 100 грамів

Рульку, томлену в темному лагері під медовою глазурю, спершу підпалюють, а потім розрізають на частини перед гостями. Подають із квашеною капустою та помідорами.


Сет гострих намазок «Міцний горішок»

220 гривень

Шість гострих соусів подають з кефіром, щоб запити гостре. Це гра на витривалість: гості по черзі куштують намазки від найменш гострої до пекучої. Той, хто першим зап’є кефіром, вибуває з гри. Під час цього до гостей підходить офіціант із вогнегасником і запитує: «Чи вам не дуже пече?».


«Трамп Бургер» і «Обама Бургер»

230 і 200 гривень

«Трамп Бургер» – з яловичою котлетою та креветками, сиром, помідорами, карамелізованою цибулею і в кукурудзяній булочці. «Обама Бургер» готують також із яловичою котлетою, кінзою, перцем чилі, помідорами, сиром, салатом, беконом і цибулею.

Подають бургери під гімн США, а офіціант виносить прапор Америки.

 


«Базар Мангал»

795 гривень

Це набір м’яса вагою кілограм, який подають на таці, що палає. До страви входять курячі та італійські ковбаски, люля-кебаб, свинячий ошийок, курячий шашлик, картопля з мангала. Подають набір з трьома видами соусів.


Морозиво і тирамісу

Кулька морозива: шоколадного або ванільного.

36 гривень

Тирамісу в закладі готують за рецептом італійського шеф-кухаря Роберто Армаролі.

73 гривні

Обидва десерти подають на сухому льоду, димка від якого вкриває весь стіл.


Штрудель із грушами

103 гривні

Офіціант обпалює штрудель за допомогою газової горілки. Так на десерті з’являється хрустка карамельна скоринка. Страву прикрашають кулькою морозива.


Три келихи пива Grimbergen

93 гривні за бокал 

Девіз бельгійської пивоварні Grimbergen звучить як «горіти не згораючи». Це пов’язано з історичним фактом: абатство Grimbergen тричі вщент згорало й тричі відновлювалося. Три келихи фірмового пива подають у льоду й на таці, що палає.


Ресторан

«THIS IS ПИВБАР»

вулиця Басейна, 15

вулиця Тимошенка, 18

вулиця Тростянецька, 4/2

вулиця Лісківська, 9-А/22

ГОДИНИ РОБОТИ

Щодня з 11:00 до 04:00

facebook

instagram

сайт

СЕРЕДНІЙ ЧЕК

300-350 гривень




Матеріал підготовлено за підтримки