Компанія Miele презентувала нову лінію кухонної техніки – «серію 7000». До неї увійшли духові та парові шафи, варильні поверхні, мікрохвильові печі, посудомийні машини, кавоварки, підігрівачі посуду та вакууматори.

Нові прилади випустили в чотирьох варіантах дизайну і трьох кольорах. Крім цього, основні переваги «серії 7000» – інтелектуальне управління приладами та чотири нових дизайнерських рішення, які підходять практично для кожного стилю інтер'єру.

В Україні представлені три лінійки: PureLine у кольорі чорний обсидіан, VitroLine та ArtLine в кольорах графітовий сірий, діамантовий білий і чорний обсидіан. Усі прилади легко комбінуються між собою.

Особливість приладів «серії 7000» – інтелектуальне управління:
 додаток Miele@Mobile дозволяє управляти приладами зі смартфона або планшета;
 у духові шафи додали функцію TasteControl та вбудовану камеру FoodView, що запобігає перепіканню страв;
 вбудована кавоварка CVA7845 обладнана сенсором CupSensor, який самостійно регулює висоту патрубка до краю чашки;
 посудомийні машини обладнали автоматичною системою дозування AutoDos та інтегрованим картриджем PowerDisk, який допомагає економити мийні засоби.

«Ми дуже раді, що нова лінія приладів вийшла саме в ювілейний рік компанії Miele, адже в цьому році компанія відзначає 120 років від дня заснування», – коментує презентацію Ганна Кочешкова, виконуюча обов'язки генерального директора компанії Miele в Україні.

Презентацію лінійки організували 16 жовтня у БЦ «Леонардо» у просторі Miele Experience Center. На події бренд-амбасадор компанії Дмитро Борисов провів кулінарне шоу.

 У Miele Experience Center на Богдана Хмельницького регулярно проводять кулінарні майстер-класи та тест-драйви кухонних приладів. Шеф-кухарі та експерти зі здорового харчування розповідають про тонкощі в приготуванні страв, правильне ставлення до їжі, показують, як готувати продукти, щоб зберегти максимальну кількість корисних речовин.

 Компанію Miele засновали в 1899 році в Німеччині, вона є провідним виробником побутової та професійної техніки преміум-класу. Miele отримали 14 нагород протягом року в області дизайну від Міжнародного конкурсу iF і премії Red Dot Award 2019.


Матеріал підготовлено з підтримки Miele