Оновлене літнє меню та коктейльну карту презентували в барі «Бездельники». Автор нових позицій – шеф-кухар закладу Владислав Москаленко.

У новому меню пропонують качку в ананасовій глазурі (199 грн), що схожа на традиційну качку по-пекінськи. Варіація від «Бездельников» – це м’яке качине м’ясо та поєднання прянощів: насіння кропу, фенхелю, анісу, гвоздики, кориці. Качку готують з ананасовим соком і соєвим соусом. Подають страву на подушці з кіноа та полуничного пюре. За словами шефа, поєднання солоного, пряного та солодкого розкривається температурою під час приготування.

У новому меню: салат з помідорами та сиром умбріаконе і качка в ананасовій глазурі

Ще одна нова позиція – салат з томатами та авторською заправкою (110 грн). Заправку готують за принципом приготування майонезу, лише на основі сметани та олії. Сир умбріаконе в салаті  – теж авторський продукт від шефа. 

На десерт у барі пропонують скуштувати панакоту. «Панакоту готуємо на молоці, що перед цим запікається близько двох годин, через що стає пряженим, знов-таки, по-домашньому. Підкреслюємо «пряженість» десерту піною з необробленого молока», – зазначає шеф-кухар Владислав.

У «Бездельниках» залишили без змін меню сніданків (до 12:00) та бранчів (до 17:00 у вихідні). Серед іншого пропонують омлет з помідорами (138 грн), сирники у солодкій та солоній варіаціях (115 грн/130 грн), а також тост з авокадо, який подають з яйцем та лососем (215 грн). У новому меню залишили і бестселер закладу – пітаки у класичних варіаціях (115 грн).

У меню сніданків та бранчів: два види сирників та авокадо-тост

До меню додали освіжні лимонади: імбирно-цитрусовий, мятно-огірковий та обліпиховий (90 грн). 

У барі з 10:00 до 16:00 в будні діє знижка 20%.

«Особливі смаки, страви, що завжди були в листі must eat справжніх «Бездельников» – це меню, що несе для мне довершений характер. Поєднання незвичних продуктів дарує довершений смак. У цьому і криється секрет – в акцентах», – коментує оновлене меню закладу Влад Москаленко.

Меню:

 салат із чотирьох видів томатів та сиру умбріаконе – 110 грн;

 поживний салат із яловичиною – 135 грн;

 гаспачо – 148 грн;

 філе скумбрії з томатами, баклажанами та маслинами – 172 грн;

 качка в ананасовій глазурі – 199 грн.


Бар «Бездельники» відкритий 24/7.
Після 23:00 основна кухня не працює, але пітаки подають цілодобово. Пітаки – винахід власників бару, який нагадує щось середнє між тако, шаурмою та пітами з начинкою.

Щовечора з вівторка по неділю – танці, у вихідні – похмільні бранчі з діджеєм.
З 14:00 до 15:00 гостей пригощають безлімітним просеко.

Сніданки в будні з 08:00 до 12:00
Бранчі у вихідні з 08:00 до 17:00


Матеріал підготовлено за підтримки «Бездельники»