Кияни запустили мобільний додаток My Coffee Factory, через який можна замовити будь-який сорт кави з доставкою по Україні. Засновники стверджують, що так клієнт купує каву за собівартістю, додатково заплативши тільки за обсмаження зерен. 

Команда проєкту My Coffee Factory

«Сервіс працює безпосередньо з постачальниками зеленого зерна, таким чином споживач платить за каву приблизно вдвічі менше», – розповідають у My Coffee Factory.

Для замовлення кави в застосунку потрібно: обрати сорт, кількість, фасування та адресу доставки. Після обсмаження на власному обладнанні каву доставляють замовнику протягом двох днів. Мінімальне замовлення – 250 грамів.

У додатку можна замовити каву різних сортів та професійні аксесуари

За словами засновників, ідея такого сервісу полягає в бажанні зробити український ринок кави прозорим. Автори проєкту коментують: «Переважно люди не знають, який сорт купують, коли беруть упаковку розкрученого бренду. І, найімовірніше, цей сорт не відповідає ціні. Замовляючи каву через сервіс, споживач точно знає, за що і скільки платить». 

My Coffee Factory також дає змогу створити свій купаж і вибрати упакування. Крім того, клієнт може приїхати на виробництво та подивитися на процес обсмаження кави.

Розробка програмного забезпечення зайняла приблизно рік. Інвестиції у проєкт становили близько 400 тисяч євро. Сьогодні My Coffee Factory працює на території України, але команда планує запуск сервісу на ринках США, Німеччини та Японії.

ЗАВАНТАЖИТИ ДОДАТОК


МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ
My Coffee Factory