Міжнародну виставку продовольчої продукції Ukrainian food expo 2018 влаштовують у Києві з 12 по 14 грудня у Міжнародному виставковому центрі.

Виставка Ukrainian Food Expo – це платформа, яка об’єднує всіх учасників продуктового ринку – від виробників до закупівельників. Виставка охоплює усі групи продовольчих товарів: від економ до преміум сегменту, а також нішеві продукти. Крім того, це майданчик для ділових зустрічей українських виробників харчових продуктів з міжнародними дистриб’юторами та іноземними баєрами.

Вхід на виставку для відвідувачів безкоштовний – потрібно заповнити анкету на сайті.

Що буде на виставці:

 100 годин професійних тематичних конференцій, конгресів та семінарів. Цьогорічна програма включає 12 галузевих заходів, які ознайомлять учасників з тенденціями і перспективами розвитку вітчизняного та світового ринків, бізнес-кейсами успішних експортерів.

 Цього року виставку планують відвідати 5 000 бізнес-гостей, серед яких іноземні закупівельники з 50 країн світу.

Один з учасників виставки – компанія «Дмитрук», що презентує свій флагманський продукт KABANOSY. Для цього компанія збудувала окремий стенд на 36 квадратних метрів. KABANOSY – це одночасно і ковбасні вироби, і снеки, які виготовляє за власною технологією компанія «Дмитрук».

Коли

12-14 грудня

Де

МВЦ, Броварський проспект, 15

Скільки

Безкоштовно, за попередньою реєстрацією


Матеріал підготовлено за підтримки Kabanosy.