Харчування не обов’язково повинно бути «складним», щоб бути корисним. Але замість того, щоб хапати до рота усе, що трапляється: печиво, халву, горішки, чипси, крабові палички, можна знайти альтернативу – прості й зручні, але корисні продукти to-go.

The Village Україна разом з виробником KABANOSY наводять приклад 7 життєвих ситуацій, коли вам підійде м’ясний здоровий перекус – ковбаснеки.


KABANOSY – м’ясні ковбаски, виготовлені за технологією «extra сушка». Зі 185 грамів м’яса отримують 100 грамів готового продукту. KABANOSY зберігаються до 60 діб без холодильника.


В обідню перерву

Обідом поділися з другом, а перекус – це святе. Робоча зустріч, складне завдання, командне обговорення, а поміж цим усім треба встигнути вибігти на обідню перерву. Тут вас і врятує м’ясний снек, який можна їсти навіть під час робочого дня. На вулиці, щоб ніхто не забрав.

У подорож

Очікування в аеропорту бувають дуже виснажливими, що вже говорити про нічні автобуси або поїзди. Добре, що тепер можна взяти на вечерю у подорож щось більш легке, компактне і корисне. До того ж кабаноси мають герметичну упаковку, тому ваш багаж не набереться запаху їжі.

Вдома з гостями

Холодний вечір за вікном, ви вдома читаєте або проводите час із близькими. У кінопригоди і книжкові романи цікавіше занурюватися, маючи у руці щось їстівне. Запрошуйте друзів, обирайте фільм і накривайте стіл ковбаснеками – зима близько.

На вечірку

На вечірці всього має бути вдосталь: розваг, людей, місця, жартів і їжі. Але якщо вас покликали на спонтанну вечірку і треба вибігати блискавкою – перекусіть вдома і захопіть кілька упаковок кабаносів для друзів.

На спортивний матч

Гол, шайба, м’яч у кільці! Якщо ви фанат спортивних ігор, то точно знаєте, якими гарячими бувають емоції на матчах. Краще мати з собою щось поживне, аби не впасти з ніг від таких переживань.

На прогулянку

Час пікніків уже минув, а попереду прогулянки жовтими парками і походи в ліс. Але це не означає, що під час осінніх вилазок не хочеться їсти. Тут підійдуть і випічка, і щось гаряче у термочашці, і більш ситний перекус – ковбаснеки.


KABANOSY – частина життя сучасного міського жителя, який веде активний спосіб життя і піклується про своє здоров’я.

У лінійці – 4 смаки:

• Original (свинина)

• Delicate (курятина)

• Cheese (курятина+сир)

• Chili (свинина+чилі)

Розміри упаковки представлені у двох форматах – 100 та 50 г.

KABANOSY продаються у мережевих супермаркетах Києва:
«Сільпо», NOVUS, «МегаМаркет», «Велмарт», «Велика Кишеня»

Матеріал підготовлено за підтримки