З початку липня стартувала реєстрація на четвертий щорічний конкурс для бартендерів Bar Spirit Cup 2018 від Wine Bureau. Прийом заявок на участь закінчується 20 липня.

Ціль конкурсу Bar Spirit Cup (BSC) – знайти таланти серед бартендерів України та підтримати їх у професійному розвитку. Головні призи конкурсу – поїздка на віскікурню Four Roses, США, Кентуккі або та на BCB до Берліна.

Bar Spirit Cup підходить для барменів з будь-яким досвідом роботи. Для початківців та профі цього року зробили дві окремі ліги.

 Bar Spirit Junior для бартендерів зі стажем до року або рік, які ще жодного разу не брали участі у професійних змаганнях.
 Bar Spirit Pro для барменів, що працюють понад рік і вже представляли свій авторський коктейль на офіційному виступі.

5 учасників з кожної номінації пройдуть до фіналу конкурсу.

Bar Spirit Cup 2018 пройде в кілька етапів:

 До 20 липня – web-реєстрація та подача заявок. Заявка містить особисті дані учасника та його авторську рецептуру коктейлю, створену на основі бурбону Four Roses Original (обов’язкова умова). 
 1 серпня – відбір заявок та оголошення півфіналістів, імена учасників півфіналу будуть опубліковані на сторінці Wine Bureau.
 Півфінали BSC пройдуть у п’яти містах: Львові, Дніпрі, Одесі, Харкові та Києві.  У півфіналі будуть оцінювати: смак коктейлю, його презентацію та використання рекомендованих інгредієнтів. До фіналу з кожного регіону можуть пройти лише 2 учасники (по одному з кожної ліги).
 19 жовтня 2018 – фінал у Києві.

Члени журі – Тимур Дорофеєв, Ірина Машихіна, Віктор Правосудов та Еля Михайленко – пропрацюють усі заявлені рецепти та оберуть з них 10 для участі у фіналі конкурсу. До складу журі фіналу приєднаються ще 2 міжнародних експерти, імена яких повідомлять згодом.

правила участі у конкурсі
РЕЄСТРАЦІЯ
Facebook


Матеріал підготовлено за підтримки  Wine Bureau