У Києві з’явився перший фургон з просеко – це мобільний бар для вечірок. Він не просто забезпечує напоями, а й задає атмосферу події. The Village Україна разом з Fun Prosecco Van Kiev зібрали 5 причин замовити фургон на свято.

Сергій Хоров займається виїзним коктейльним обслуговуванням уже 20 років, рік тому в нього з’явилася ідея створити просеко-фургон.

«Як справжньому бармену, мені завжди хотілося свій маленький бар. Улітку 2017-го ми з друзями сиділи в залитому сонцем відкритому басейні на даху торгового центру та пили охолоджене просеко. У мене в голові з’явилася картинка: милий маленький фургон (тук-тук) з холодним просеко.

Близько двох місяців ми шукали відповідне авто. Виявилося, що хоча такі фургони і рідкість, але вони ідеально підходили для реалізації ідеї. Ми придбали мінівен у молодої пари з Умані, й мрія про маленький бар здійснилася», – розповідає Сергій.

Універсальність

Bubble & Fun Prosecco Van підходить як для вуличних заходів, так і для використання в приміщеннях. Його ширина 1,5 м і висота 2 м. Такі компактні розміри означають, що фургон може заїхати на більшість локацій з подвійними дверима.

Музика

Фургон оснастили led-підсвіткою, а на даху встановили плазмовий монітор та аудіосистему. На екрані можна розмістити брендинг, запустити відео або пряму трансляцію каналу Т2. Є функція караоке, до колонок підключається діджейський пульт.

Дизайн

Щоб фургон мав такий вигляд, власники відновлювали та перебудовували його. Тепер це ретро-бус білого кольору, з бежевою стрічкою внизу, а колеса –прикрашені хромованими ковпаками. Окрім прямого призначення, Prosecco Van стане ще й фотозоною для гостей.

Зручність

Усередині розташована вітрина із системою фреш-охолодження на 2 крани. Кеги – зроблені за системою KeyKeg 20 L з професійного пластику з подвійними стінками. Це означає, що газ не контактує з вином і не окислює його. Вино зберігає свіжість до 2-х місяців з моменту відкриття кеги і 12 місяців у закритому стані.

Кеги дуже легкі – до 1 кг, вони одноразові, і їх не потрібно повертати. Тару неможливо заповнити повторно, тому підробити напій неможливо.

Не тільки просеко

Просеко зберігається у кегах по 20 літрів і підходить для вживання чистим або в коктейлях. Вироблене в регіоні Венето з винограду Глера (Prosecco). Процес виготовлення відбувається за методом Шарма в спеціальних ємностях, що дає можливість зберегти фруктово-свіжі нотки напою.

Меню фургона не обмежується просеко: тут готують і коктейлі на його основі. Найвідоміший – Bellini & Spritz. Як альтернативу пропонують різні сорти пива та сидру.

Матеріал підготовлено за підтримки