«Бездельники» – бар з авторською кухнею на Саксаганського. У червні заклад представив оновлене меню. Над стравами працювали шеф-кухар Євген Архипенко і Ніка Стоцька з одеського ресторану Dizyngoff.

The Village Україна разом з баром «Бездельники» розповідає про нові найпопулярніші страви з меню, сезонні пропозиції та страви для вегетаріанців.

Гаспачо з крутонами з білого хліба

95 гривень

Іспанський холодний томатний суп, ідеальний для літніх обідів.

Страву готують з томатів, болгарського перцю, огірка та селери. Додають часник і бальзамічний оцет для яскравішого смаку, а червоний чилі – для пікантності.

Прикрашають крутонами з білого хліба, сальсою й оливковою олією.

Дошка закусок

170 гривень

На дошці подають полуниці, оливки, в’ялені томати, хамон, фермерський сир. Така закуска вдало доповнить келих вина, яке в барі «Бездельники» наливають просто з крана.

Севіче

298 гривень

Севіче – страва зі свіжої риби або морепродуктів. Сібас і креветки маринують в устрично-рибному соусі та оливковій олії, додають зелень і перець чилі. Подають з авокадо, м’якоттю лайма й апельсина.

Крем-суп із сочевиці

95 гривень

У меню є веганські та вегетаріанські  страви, вони позначені окремо.

Варіант для корисного і легкого обіду.

Суп готують із сочевиці та овочів: моркви, селери, цибулі, часнику та чебрецю. Сочевиця містить велику кількість білка, тому вона відмінне джерело протеїну для веганів та вегетаріанців.  

Крем-суп прикрашають сальсою та оливковою олією.

Бабагануш з грецьким йогуртом

82 гривні

Бабагануш – східна закуска з перетертого баклажана зі спеціями. Баклажан обсмажують на грилі й нарізають дрібними кубиками. Заправку готують з тахини, лимонного фрешу, оливкової олії, зіри, додають лимонний сік.

Запечена цвітна капуста

125 гривень

Капусту маринують у меді із зірою, тому вона солодка й пряна. Подають на подушці з авторського кукурудзяного хумусу, прикрашають паприкою та кінзою.

Савойська капуста з ростбіфом

226 гривень

Одна з найпопулярніших страв закладу.

Савойську капусту обсмажують на грилі та запікають у маринаді з вершкового масла та імбиру.

Маринад для ростбіфу готують на основі шрірачі, чилі, рибного і трюфельного соусів, оливкової олії та морської солі.

Сирна м’ятно-базилікова паста

108 гривень

Пасту готують з фети, вершків, йогурту, м’яти та свіжого базиліку. Прикрашють паприкою, тростинним цукром і білим кунжутом. Подають зі свіжим цільнозерновим хлібом, оливками та в’яленими томатами.

Півень у винному соусі

194 гривні

Ніжне м’ясо півня в пряному винному соусі подають з пюре із перетертої печеної картоплі. Страву доповнюють обсмаженими на грилі хрусткими овочами – селерою та морквою.

Салат із теплим ростбіфом

205 гривень

Сезонна новинка в меню.

Основу готують з міксу салатів: руколи, шпинату, лола роса. Заправляють соусом на основі трюфеля та пармезаном.

Головний на тарілці – гарячий ростбіф.

Авокадо-салат із кінзою

195 гривень

Веганська страва

Свіжий і ситний салат, пряний і з легкою гостротою. Склад: авокадо, кінза, м’ята, помідори чері, фреш лайма та олія чилі.

Салат подають з домашніми коржиками з висівок.

Матеріал підготовлено за підтримки 
«БЕЗДЕЛЬНИКИ»

Бар відкритий 24/7. Після 23:00 основна кухня не працює, але пітаки подають цілодобово. Пітаки – винахід власників бару, який нагадує щось середнє між тако, шаурмою і пітами з начинкою. 

Щовечора з середи по неділю — танці,
у вихідні — похмільні бранчі з діджеєм.
З 14:00 до 15:00 гостей пригощають безлімітним просекко.

Сніданки по буднях з 08:00 до 12:00
Бранчі у вихідні з 08:00 до 17:00

вулиця Саксаганського, 38
+38068 158 3838
Facebook
INSTAGRAM