«Сільпо» організовує свій перший винний фестиваль Silpo Wine Fest. Подію проводять з метою познайомити гостей з винним розмаїттям та допомогти визначитись, який стиль вина їм більше до вподоби. Власний імпорт «Сільпо» представить 250 вин з 15 країн і 30 сортів винограду.

Анна Пекер, ораганізаторка фестивалю

«Наш фестиваль – це велике побачення. Гості побачать тих, хто «стоїть за полицями и пляшками». А ми, команда «Сільпо», побачимо тих, заради кого шукаємо і привозимо ці вина. А ще на побачення приїдуть партнери-винороби мережі, без яких ці стосунки не склалися б зовсім», – Анна Пекер.

На фестивалі Silpo Wine Fest будуть облаштовані різні зони для дегустації вин:

Зона ігристих вин
Тут можна порівняти більш складні традиційні брюти та легке просекко, а ще визначитись, чи смакуватиме їхнє поєднання зі свіжими устрицями. Зона розташована у дворику на свіжому повітрі галереї «Лавра».

Зона білих вин та Зона червоних вин
Тут шукатимуть відповідь на вічне питання – біле чи червоне? Фестиваль пропонує вибирати вина за сортами. Якщо ви, наприклад, прихильник новозеландського совіньйону, вам може сподобатися цей сорт з інших країн.

Зона рожевих вин
Зона складається з двох частин – Прованс та інші рожеві вина. Тому що Прованс – це синонім рожевих вин, хоча в «усіх інших» також є ті, яким можна із задоволенням довіритися.

Зона солодких та кріплених вин
Окрім більш знаних портвейну на хересу, тут на вас чекатимуть солодкі знахідки з менш відомих регіонів. Часто солодкі вина залишаються поза увагою і організатори хочуть це змінити.

Окрім дегустацій, організовують:
• 6 платних лекцій з дегустацією видатних вин (усього 12 місць на кожну лекцію)
• 6 лекцій з вільним входом 
• бар натуральних вин та устричний бар з ігристим вином
• фудкорт від кухарів мережі «Сільпо» під керівництвом бренд-шефа мережі Марко Черветті
• вуличний формат римської кухні у фудбоксі Er Porchettaro 
• локальний магазин «Сільпо», де можна придбати будь-яке вино фестивалю

Для полегшення навігації розробили додаток Silpo Fest. Завантажуйте на AppStore та Google Play.

Купуючи вхідну карту за 250 грн, ви отримуєте 6 фішок, дегустаційний бокал і сумочку (щоб руки були вільними). Кожен вид вина має відповідний номінал – певну кількість фішок.

Де: Київ, вул. Лаврська, 7 («Лавра»)
Коли: 19 травня 11:00-22:00
Facebook

Піти на фестиваль


Матеріал підготовлено за підтримки «Сільпо»