Ресторан Idillio почав роботу на Дніпровському узвозі.

У закладі кажуть, що у вересні ухвалили рішення зберегти робочі місця колишньому персоналу ресторану Guramma Italiana, бо заклад «не пройшов перевірку війною». Дизайн приміщення змінили не повністю, бо «інвестувати в перемогу приносить більше задоволення, ніж у ці меблі».

Кухню закладу описують як італійську з креативною шоу-подачею. У меню, зокрема, крудо, устриці, паста, ризото, піца, стейки, риба і морепродукти.

Шефом закладу став Артур Туманян. Він розповідає, що при підготовці меню орієнтувалися на принцип «звичайне незвичайне» і створили entertainment-кухню. Наприклад, м’ясо для «Вітелло тоннато» тут готують упродовж чотирьох днів, щоби досягти потрібної текстури, загортають у бланшований шпинат, а презентація страви імітує камінь.

З меню:

Рієт із копченої макрелі зі злаковим хлібом – 160 гривень

Карпачо з качки з сливою marinato та малиновим соусом – 320 гривень

Піца «Тріумвірато» з прошуто, руколою і трюфелем – 340 гривень

Равіолі з томленою качкою під соусом ai funghi – 310 гривень

Турнедо россіні зі шпинатом і трюфелем – 640 гривень

Шоколад tre stati з маракуєвим сорбе та солоною журавлиною – 210 гривень

Раніше на цьому місці працював ресторан Guramma Italiana, а перед цим – ресторан «Бельведер».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Коли

12:00-21:00

Де

м. Київ

Дніпровський узвіз, 1

телефон

067 696 99 61


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.