Кафе «Зустріч» почало роботу на Бессарабському проїзді напроти Бессарабського ринку. Це новий заклад рестораторів Ігоря Сухомлина та Валерія Гальперіна (Mimosa Brooklyn Pizza, «Чайка» та «Автостанція»).

«Мої перші найсильніші гастрономічні враження – це вареники з лівером у старій вареничній в Чернігові, я постійно мріяв, щоб тато мене на них повів, – коментує The Village Україна Сухомлин. – У цьому форматі ми вирішили поєднати вареники з бургерами і Negroni – це дивно, несподівано, але водночас це все дуже комфортно на кожен день. В цьому і є сутність Бессарабки, яка завжди поєднує, здавалося б, непоєднувані речі. Ціни в меню супердоступні».

За кухню відповідає шеф-кухар Mimosa Brooklyn Pizza Артем Баклицький. «Артем порозважався і з варениками, і з бургерами, – додає Сухомлин. – з однієї сторони все просто, але є багато цікавих задумів шефа». Булочки для бургерів випікають власноруч у пекарні Mimosa Bakery.

За коктейльну карту з акцентом на Negroni та варіації класичного коктейлю відповідає бар-менеджер Андрій Петрусь.

Відкрили формат у приміщенні, де раніше працювали Mimosa Burger і Bro Market. До оновлення в 2019 році це були приміщення кафе «Чашка» та магазину Ferrari.


Коли

12:00-21:00

Де

м. Київ

Бессарабський проїзд


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У 2022 році Mimosa Brooklyn Pizza відкрили також у Черкасах.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.