Заклад Kyiv Local Bar почав роботу в тестовому режимі на вулиці Спаській (вхід із вулиці Хорива)

Це перший тапрум від крафтової пивоварні Kyiv Local Brewery. У барі пропонують 14 сортів розливного пива власного виробництва й інших крафтових пивоварень. Невдовзі також планують запустити корнер із пляшковим пивом.

Меню розробив шеф-кухар Нікіта Некіш (Blasses Food, «Липа», «Більярдна»), концепцію описують як fast casual.

З меню:

Чизбургер – 130 грн

Бургер зі свининою– 190 грн

Фіш-енд-чипс – 220 грн

Ростбіф із соусом деміглас – 390 грн

Свинячі ребра на грилі – 390 грн

Форшмак з оселедця – 140 грн

Курячий паштет із джемом – 170 грн

Приміщення закладу має три яруси в стилі лофт. «Перший ярус барний, для швидкого й зручного контакту з серцем тапруму, баром. Другий ярус з видом на подільский колорит і ще однією родзинкою, крутезним диваном «Честерфільд», – описує інтерʼєр команда. На третьому ярусі можна пограти в настільний футбол.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


коли

11:0021:30

де

м. Київ, вулиця Спаська, 5 (вхід із вулиці Хорива)


Заклад відкрили на місці винного бару Like A Local’s, який припинив роботу в лютому 2022-го.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі