Red Ice Bar відкрили на Набережно-Хрещатицькій поблизу Поштової площі.

«Основна концепція закладу – це лід. Він усюди. Ми подаємо алкоголь у льодяних чарках, а їжу – у льодяних тарілках. А на столах стоять заморожені квіти», – описують власники закладу.

У закладі готують страви з мʼяса й морепродуктів: холодні закуски, супи, основні страви. Є також гриль-меню, десерти й коктейльне меню. 

у меню:

Карпачо з восьминога  435 грн

Карпачо з вʼяленої качки з печеним яблуком  170 грн

Салат з печеними овочами й копченою перепілкою – 250 грн

Фондю – 200 грн

Томатний суп із фрикадельками – 220 грн

Хвіст морського вовка з рисом і грибами – 390 грн

Восьминіг із духмяною картоплею – 450 грн

Груша у вині з фісташками – 190 грн


Коли

12:00–22:00

Де

м. Київ,

вулиця Набережно-Хрещатицька, 10

телефон

093 778 94 27


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.