У чотирьох гостей кафе Honey виявили гостру кишкову інфекцію, повідомили в Держпродспоживслужбі.

Оновлення: У першій версії цієї новини редакція допустила помилку, ідеться про заклад мережі Honey на вулиці Ярославів Вал, а не на Подолі.

У службі встановили, що 25 січня четверо відвідувачів закладу захворіли. Троє госпіталізовані до лікарні. Захворювання пов’язують із вживанням страв, що містять курячі яйця.

Співвласниця кафе Honey Анна Завертайло в коментарі The Village Україна розповіла, що керівництву закладу відомі ці випадки захворювання й зараз ведеться розслідування по тому, які продукти могли спровокувати інфекцію в гостей.

«Ми всі випадки знаємо, ми їх ведемо. Наразі покликали санітарно-епідеміологічну станцію й перевіряємо продукти. Ми чекаємо звітів: чи це яйця, чи це щось інше. Ми закуповуємо миті яйця, тому не знаємо, як це могло статися. Уся продукція в нас сертифікована. Скоро будемо закривати заклад на санацію, але поки в нас ще немає звітів про те, що це саме. З усіма людьми, які мають цю проблему й знаходяться в лікарні, ми тримаємо зв'язок. Двоє гостей є нашими клієнтами, вони звернулися самостійно. Ще двох я знаю особисто й веду з ними пряму комунікацію. Ми їм компенсуємо всі витрати», – сказала співвласниця закладу Honey. 

Також Анна Завертайло додала, що зараз усі яйця зняли з продажу в закладі. 

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі