Мережа ресторанів Tarantino Family з 1 жовтня 2022-го переходить під контроль німецького бізнесмена й співвласника крафтових пивзаводів Флоріана Болена. Цю інформацію підтвердив The Village Україна ексвласник мережі Дмитро Федотенков.

«Так, я довго вів переговори й після подій кінця травня вирішив фінально продати й вийти. Це дуже грамотні хлопці, які інвестують у всьому світі у створення фудмаркетів, де самі будують великі крафтові пивзаводи», – сказав Федотенков у коментарі The Village Україна.

Новий власник володіє мережею German Kraft Beer у Лондоні. На сайті Tarantino Family сказано, що він «планує інвестувати й розвивати ресторанний ринок у Києві».

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


До мережі Tarantino Family входило 58 ресторанів в Україні, серед них – «Руккола», «Буффаліно», Murakami, «Хачапурі та вино».

У травні в офісі Tarantino Family провели обшуки. У Нацполіції, не називаючи назву мережі, повідомляли, що її співвласники виводили кошти на рахунки російської керівної компанії. За даними ЗМІ, ішлося про Tarantino Family.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Tarantino Family