Холдинг емоцій !Fest («Криївка», «Найдорожча ресторація Галичини», «Дуже висока кухня») і благодійний фонд Razom презентували нові сухпайки для військових ЗСУ.

У меню є плов, горохова каша з мисливськими ковбасками, гречка з мʼясом, а також вегетаріанські набори. Натомість у наборах немає перших страв, адже їхня поживна харчова цінність набагато менша, вважають у !Fest.

Це харчові набори для екстремальних умов, які можна споживати без столових приборів. Один кілограмовий набір містить три тисячі калорій.

Харчові набори планують надсилати й цивільним українцям, які постраждали від військової агресії РФ, зазначає співвласник !Fest Андрій Худо.

Сухпайки виготовлятимуть в Україні, щоби підтримати вітчизняних виробників і надати робочі місця. Собівартість сухпайка – до 10 доларів.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Холдинг емоцій !Fest – мережа концептуальних авторських ресторанів і напрямів, заснована у Львові 2007 року трьома підприємцями: Андрієм Худом, Дмитром Герасімовим і Юрком Назаруком.

У грудні 2021 року холдинг емоцій !FEST відкрив на Стрийській у Львові найбільшу «Реберню». Це третій заклад такого формату в місті. У Києві є дві «Реберні» – на Андріївському узвозі й на Арсенальній площі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі