Кав’ярню Innominate Сoffee відкрили у волонтерському хабі Gumka.Hub на Солом’янці в Києві.

«Таке незвичне поєднання спокійного життя й війни, де люди можуть бачити роботу волонтерів зсередини, бачити, як відбувається допомога країні. Або просто прийти й нагадати собі, що війна все ще триває, і навіть маленьке горятко кави може допомогти хлопцям із передової, бо, на жаль, багато людей почало забувати про це», – кажуть у закладі. 

Ідея поєднати працюючу до війни кав’ярню з штабом виникла в засновників разом із потребою у волонтерському штабі. Вони волонтерили з перших днів і задумувалися над відкриттям благодійного фонду.

Прямо в приміщенні розміщено склад й офіс волонтерів, «щоб люди власними очима бачили, куди їдуть гроші, і мали змогу приносити необхідні продукти харчування, засоби гігієни, ліки й медикаменти». Повністю весь прибуток кав’ярні-штабу йде на потреби ЗСУ (закупівля необхідної військової амуніції), для поліції й ТРО тут є знижка 50%.

«В інтер’єрі ми прагнули зробити атмосферу і антураж, так, щоб люди, заходячи до нас, розуміли, що війна продовжується. У нас зібрано дуже багато трофеїв з фронту, як подяка від бійців: відстріляні тубуси від рпг, військові ящики з-під ракет, гільзи від снарядів, орківський пайок».

Приміщення розраховано на десять посадкових місць. У меню є кавова й какао-карта. Усе на спеціальному зерні й натуральних інгредієнтах. 

У меню:

Еспресо/Американо – 35 грн

Капучино – 50/55/60 грн

Лате – 60/65 грн

Фільтр – 45 грн

Какао класичне – 40/45 грн

Какао зі смаками – 60/75 грн

Лимонад – 50 грн

Також можна купити смаколики від «Сестер Бабенцових», а в перспективі з’явиться ще сендвіч-меню. 


Коли

10:00–20:00

Де

м. Київ,

вулиця Єреванська, 2


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.