У «меломанському» барі UnderWu, що на Великій Васильківській, відбудеться благодійна дегустація на підтримку ЗСУ. Можна буде скуштувати вина, які «вижили» після влучання російської ракети у склад Goodwine на початку повномасштабного вторгнення.

Вина для дегустації обирали співзасновник UnderWu Ігор Постоєнко разом із сомельє Goodwine і бренд-амбасадором Wine Bureau Павлом Мнухіним. До кожного з вин підберуть закуски.

Сомельє Sabotage Wine Іван Омельченко з уцілілими після пожежі пляшками

«Щодо музичної концепції вечора, то вона продовжуватиме винну: Ігор Постоєнко ставитиме вініли й розповідатиме про музику, яка свого часу також «вижила» й еволюціонувала, спричинивши появу купи нових жанрів», – пишуть організатори.

Під час заходу проведуть благодійний аукціон. Серед лотів – ексклюзивна пляшка вина й вініл. Усі зібрані кошти направлять на підтримку українських захисників.

Захід відбудеться 11 серпня, початок о 18:00. Участь у дегустації коштує 1200 гривень. Забронювати місце можна за номером 093 811 08 99.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Бар UnderWu з музичним сомельє й колекцією вінілів відкрили на початку лютого, незавдовго до повномасштабного вторгнення. Це заклад від співвласника Satori в подвір’ї на Великій Васильківській Ігоря Постоєнка.

4 березня російська ракета знищила в Стоянці під Києвом центральний склад Goodwine на 10 тисяч квадратних метрів, включно з 1,5 мільйонами пляшок вина. Редактор The Village Україна Ярослав Друзюк розпитав співзасновника Goodwine Володимира Шаповалова про збитки від втрати складу, відновлення компанії та плани.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі