Мʼясний ресторан «Наживо» запрацював у Києві, поблизу станції метро «Театральна».

«У нас різноманітне меню, але славимося ми стейками та справжньою неаполітанською піцою, яку випікаємо в дровʼяній печі», – розповідають власники закладу.

З меню:

Ікра щуки з білим тостом – 455 грн

Асорті сирів – 508 грн

Карпаччо з яловичини, чорні грінки та пармезан – 269 грн

Грецький салат з оливками – 219 грн

Борщ із генеральським салом – 227 грн

Дорадо з аспарагусом і пряним соусом – 429 грн

Каре ягняти – 341 грн за 100 грамів

Стейк рібай – 217 грн (100 грамів)

Філе-міньйон із мармурової яловичини (Японія) – 1650 грн

Піца «Маргарита» – 185 грн

Київський пиріг із яблуками – 49 грн

Фреш – 157 грн

Капучино – 90 грн

Мʼясо для страв використовують від українських мʼясокомбінатів. Далі його ферментують у спеціальних «камерах дозрівання мʼяса», де створюють для продукту потрібну вологість, температуру й дезінфекцію.

Сире мʼясо ферментують протягом 21 дня, і тільки потім жорстка яловичина перетворюється на м’який соковитий стейк, пояснюють у «Наживо». За стейки відповідає бренд-шеф закладу Олексій Повторейко.

Бренд-шеф мережі закладів «Наживо» Олексій Повторейко

У «Наживо» можна замовити їжу з доставленням. Крім того, для гостей діє знижка у 30% на все меню з 12:00 по 15:00.

У закладі також розмістили літню терасу.


Коли

09:00–22:00

Де

м. Київ, вулиця Хмельницького, 8/16

телефон

099 000 26 16


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Перший заклад мережі «Наживо» на Дніпровській набережній у 2020 році отримав відзнаку «Сіль» як найкращий м’ясний ресторан. Наразі мережа має три заклади: на Осокорках, у межах житлового комплексу «Новопечерські Липки» й поблизу «Театральної».

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

обкладинка й фото: «Наживо»