Гастрохаб Garage на Подолі перейшов у новий режим роботи й запустив повноцінне меню сніданків.

«Поснідати» в гастрохабі можна з дев’ятої ранку до шостої вечора. За меню сніданків відповідає MiBistro (бістро від ресторану Mirali), за гарячу каву свіжого обжарювання й органічні фермерські чаї  Yellow Place, «за найкращу добірку натурального» – Sabotage Wine.

«І все це в єдиному комфортному для гостей меню й у єдиному просторі, який включає затишну літню терасу зі столиками під вишнями на 50 місць і стильний внутрішній зал закладу на 74 місця», – додають у закладі.

На сніданок пропонують шість страв від шефа ресторану Mirali Міралі Ділбазі й су-шефа Антона Яцука. 

«Окрему увагу приділили поживній страві й розробили «Великий сніданок» для тих, кому важливо добре поїсти зранку. «Боул» з сочевицею теж підходить для цього, але він створений з думкою про гостей вегетаріанців. Особливою позицією й бест-селером MiBistro є каша з трьох видів пшона з буратою та в’яленими томатами».

У МЕНЮ:

Каша з бурратою – 220 грн

Скрембл (з анчоусами, пармезаном, раменом та томатами) – 220 грн

Боул (з сочевицею, томатами, яйцем, майонезом із тофу й роменом)  200 грн

«Великий сніданок» (яловичина, яйце, ромен, маринований огірок, молода картопля) – 260 грн

Сирники (крем із згущеного молока, джем із сливи, крем-фреш) – 155 грн

Гранола (цукати, вівсянка, мед, кориця, йогурт, ягоди) – 190 грн

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


Garage – це гастрономічний комплекс із п’ятьма форматами, який на території колишнього заводу Tetra Pak у промзоні на Подолі запустили власники магазину goodwine. Він об’єднує пекарню-кафе Bakehouse, кав’ярню й обсмажувальний центр Yellow Place, винний бар і магазин натурального вина Sabotage Wine та ресторан Mirali.

У травні ресторан Mirali запустив нове меню в форматі бістро MiBistro.


Коли

09:0020:00 (з понеділка по четвер) 

09:0021:00 (з п’ятниці по неділю)

Де

м. Київ, Garage,

вулиця Межигірська, 82


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.