Найбільший Orang+Utan бар з відкритою кухнею та фритюр-меню відкрили на Подолі. 

«Ваші улюблені сендвічі, уже впізнавана біла плиточка і звісно ж квітучі джунглі, серед яких зроблено мільйон «зелених селфі», тепер мають ще одну адресу на мапі міста», – написали на сторінці закладу. 

Це найбільший Orang+Utan із чотирьох закладів. Вони також є на Січових Стрільців, Симона Петлюри та Московській. 

У новому закладі відкрита кухня та фритюр-меню. З середини липня можна буде спробувати новинки з цього меню – Finger Food.

У меню:

Шаурма + сейтан – 125 грн

Сендвіч фалафель + баклажан – 110 грн

Сендвіч сейтан + авокадо – 150 грн

Сендвіч бекон + корейка – 135 грн

Салат авокадо + квасоля – 130 грн

Салат хумус + овочі – 80 грн

Окрошка – 80 грн

Orang+Utan відкрили п’ятого липня. На честь відкриття нового сендвіч-шопу дарують знижку 15% на все меню до 12 липня. 


Коли

10:00–21:00

Де

м. Київ,

вулиця Житньоторзька, 4/16

телефон

067 990 69 10


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів