Ресторан японської кухні Sakae Ramen Bar почав роботу в коворкінгу Futura Hub у Львові. Власники позиціонують заклад як сучасний формат класичної японської раменної з традиційними стравами та модерним інтер’єром.

Головна страва в меню – рамен, який готують за традиційними рецептами. За словами власників, бульйон варять не менше 12 годин, додають локшину власного виробництва та використовують тільки свіжі інгредієнти.

Можна замовити рамен на курячо-свиному бульйоні, веганський рамен, рамен із місо-пастою, на бульйоні з морепродуктів та інші варіації. Крім того, є можливість створити рамен за власним рецептом.

Із їжі також пропонують гьодза власного виробництва закладу, локшину, рис, японські сендвічі, боули, десерти на основі чаю матча, тістечка моті. Із напоїв у меню є японське крафтове пиво, авторські коктейлі на основі саке, біодинамічне вино.

З меню:

Гострий місо-рамен – 245 гривень

Рамен із морепродуктами – 277 гривень

Гьодза із куркою – 177 гривень

Веган-локшина – 175 гривень

Сендвіч із грибами – 155 гривень

Боул із креветкою та авокадо – 197 гривень

Чізкейк з матча – 187 гривень

Еспресо – 41 гривня

Улун – 135 гривень

Крафтове японське пиво – 215 гривень

Інтер’єр розробляли разом із архітекторами Replus Bureau. Заклад розташований на двох поверхах, в інтер’єрі є антикварні деталі, зокрема вази 17 сторіччя, дзеркала, світильники, шовкові парасольки. В оздобленні використали бамбук і дерев’яну гуцульську гонту. Також облаштували літню терасу з лавами з модринового брусу австро-угорського періоду.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Біля ресторану є паркінг. Також є можливість замовити страву із собою й опція доставки через Glovo та інші сервіси.


Коли

10:00–21:00

Де

м. Львів, вулиця Кульпарківська, 200А

Телефон

067 802 60 22


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.