Заклад «Джакузі» на Великій Житомирській відкрили після перезапуску з фонтан-баром і бріош-сендвічами. Це кафе від власників закладу «Косатка», розташованого поряд.

У «Джакузі» оновили кухню та інтер’єр, який розробила Ірина Мірошникова з архітектурного бюро «Форма».

У залі встановили фонтан із коктейлів. Щотижня туди наливають фірмовий напій. «На барі ми готуємо класичні італійські й американські коктейлі, але у своїй інтерпретації. Також пропонуємо прості напої: пиво, сидр, міцні дрінки, лимонади, вино», – кажуть у закладі.

«Джакузі» позиціонують себе як бріш-бістро. «У нас є сніданкові варіанти бріош з різними поєднаннями, але в основі завжди скрембл з яйця. Є також бріош-бургери, які є самодостатньою та повноцінною стравою, що подається з маринадами, картопляними чипсами та трюфельним соусом», – кажуть у кафе. Наприклад, пропонують бріош з томленою яловичиною та чедером на кшталт філадельфійського чизстейка.

З МЕНЮ:

Американський сніданок – 195 грн

Сирники з ванільним і вишневим соусами – 175 грн

Бріош-сніданок із лососем – 195 грн

Бріош-сніданок з омлетом і беконом – 155 грн

Шніцель – 175 грн

Стейк з капусти – 195 грн

Бріош-бургер «Філадельфійський чізтейк» – 195 грн

Бріош-бургер «Цезар» – 195 грн 


Коли

11:00–21:00

Де

м. Київ

вулиця Велика Житомирська, 25/2


Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


«Джакузі» відкрили в листопаді 2019 року. Майже за рік заклад зачинили на реновацію. Оновлений бар мав відкритися 27 лютого, але через війну відкриття перенесли на 5 червня. 

У перші дні повномасштабного вторгнення команди «Джакузі» та «Косатки» працювали в режимі волонтерської кухні: «Наша команда, гості, сусіди, друзі закладу разом із нами приєдналися до лав волонтерів. За підтримки ініціативи «Київ Волонтерський» щодня ми готували від 300 до 1000 порцій гарячої їжі для військових, територіальної оборони, лікарень і нужденних».

Згодом вирішили відновити роботу кафе: «Спершу ми відновили роботу «Косатки», а волонтерська кухня повністю перемістилася до «Джакузі». Ще після трьох місяців волонтерської діяльності ми повернулися до ідеї про відкриття «Джакузі». Ми ухвалили таке рішення, бо ми певні: для того, щоб допомагати країні, бізнес має повертатися до життя (наскільки це можливо)». 

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.