Заклад із кухнею сучасного Тель-Авіва Haim Telavivian Food & Mood почав роботу в центрі Львова на місці закладу італійської кухні Delizia.

Haim Telavivian Food & Mood створила команда Sowa Cafe та Atelier19: «У перекладі з івриту haim означає життя. Добрі друзі забігають сюди на фалафель та обмінятися новинами. А за келихом ігристого зароджуються нові знайомства», – коментують у закладі.

Крім того, у Haim Telavivian Food & Mood працює функція sharing yummy, тобто їжею та коктейлями можна «поділитись» із друзями.

Заклад має площу 85 м². В інтер’єрі – колекція ваз із живими квітами, які часто змінюють, а також велика картина художника Олеся Дереги.

Кухню розробляв ізраїльський шеф-кухар Олексій Краковський, який має досвід співпраці з Mimosa Family та «Ресторанами Гусовських». Серед фірмових страв – хумуси (класичний, з фалафелем, буряковий, зелений з авокадо та креветками), фалафель, хала-бургер з подвійною котлетою.

З меню:

Хумус із фалафелем – 140 гривень

Тартар із лосося, лабне та манго – 270 гривень

Фатуш із томатами та фетою – 180 гривень

Крем-суп із цвітної капусти з трюфелем – 100 гривень

Батат із фініковим сиропом – 180 гривень

Шніцель з картоплею фрі та копченим айолі –190 гривень

Брауні з халва-кремом – 150 гривень

Табуле – 200 гривень

У барі закладу – натуральні вина. Згодом обіцяють додати авторську коктейльну карту.


Коли

12:00–21:30

Де

м. Львів,

вулиця Лесі Українки, 27


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.