Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

Ресторан Mirali в комплексі Garage від команди goodwine запустив нове меню в форматі бістро.  

«Тепер є можливість завітати на сніданок, обід та вечерю. Поки шеф-кухар Міралі Ділбазі разом із менеджеркою ресторану Оленою Лисицькою проводять благодійні вечері на підтримку команди ресторану в Німеччині, су-шеф Антон Яцук з іншими членами команди працюють над створенням нового формату закладу і меню, які відповідатимуть часу та запиту містян», – розповідають The Village Україна в Mirali.

«Ми вважаємо, що зараз не час для святкування, тому наш ресторан вечірнього сервісу відновить роботу після перемоги України. Водночас треба рухатися далі, тому ми розпочинаємо роботу в новому напрямку, – додають в команді. – Ми працюємо над зміною формату закладу та меню, але незмінним лишається наш фокус на якості інгредієнтів. І якщо зараз обираємо готувати бургер, то зробимо все, щоб він був найсмачнішим».

Меню називають «простим і поживним»: серед іншого це пшоняна каша з вівсянкою, в'яленими томатами і пармезаном (220 грн), сирники із кремом зі згущеного молока (155 грн) і паштет, який подають із горіхами, гречкою та смородиною (135 грн). 

Також подають фірмовий бургер із яловичиною, айсбергом і маринованою цибулею та огірками (250 грн) і качиний пиріг із салатом (300 грн). На десерт, приміром, яблучний терін із морозивом (95 грн). 

У Mirali додають, що незабаром повідомлять про оновлений формат закладу.


Раніше The Village Україна готував історію про відкриття ресторану Mirali та шеф-кухаря Міралі Ділбазі.

Також ми висвітлювали серію гастрономічних вечер у Німеччині від Mirali.


Коли

11:00–18:00 

Де

м. Київ, Garage, вулиця Межигірська, 82

 


 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Garage