Заклад «Ліберал» почав роботу на вулиці Великій Житомирській, напроти перетину з вулицею Гончара. Формат визначають як «кафе, бар і ресторан». 

За кухню відповідає шеф-кухар Віктор Петренко, який запускав Regenschirm, Balthazar і Wurger Burger, а також стажувався в ресторані Faviken Магнуса Фавікена. 

Заклад запустили в тестовому режимі, у меню поки пропонують 50% позицій: це сніданки (наприклад, сандвіч «Крок-месьє», сирники, ранковий банош), основні страви («Фарширований перець», «Картопля з кав’яром») і закуски (тартар, парма та чорізо, перець із тунцем). 

З меню:

Сирники з вишневим киселем – 150 грн

Манка з крем-брюле – 140 грн

Парма й чорізо – 170 грн

Тартар – 250 грн

Фарширований перець – 275 грн

Салат зі стейком і лососем –  235 грн

Сирна запіканка – 90 грн

Яблучний пиріг – 95 грн

«Павлова» – 120 грн

Безе – 120 грн

Раніше в цьому приміщенні працював заклад Etc Foodbar.


 Також ми висвітлювали заклади, які відкрили в Києві за минулий місяць.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

12:00–22:00

Де

вулиця Велика Житомирська, 26

Телефон

096 988 2726


Обкладинка та фото: «Ліберал»