В Україні вперше провели національний відбір на всесвітнє змагання шеф-кухарів Bocuse d’Or, повідомляє маркетолог Всеволод Поліщук.

«Подія, яку часто називають чемпіонатом світу серед кухарів, в Україні відбувалася вперше. У загальному заліку виступали 56 команд з усіх частин України, у фінал вийшло десять», – розповів він.

У національному відборі перемогла команда львів’янина Максима Прихідька, який представляв гастрономічний простір Pro100 HUB. Друге місце посіла команда Winownik з Дніпра, третє – Al Cuisine із Харкова.

Команда-переможець у березні 2022 році буде представляти Україну на європейському відборі Bocuse d’Or у Будапешті.


Bocuse d'Or – всесвітнє змагання шеф-кухарів, яке проводять що на два роки. Конкурс назвали на честь французького ресторатора та шеф-кухаря Поля Бокюза.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Bocuse d'Or Ukraine