Гастробар «Барсук» почав роботу на Бессарабській площі, 7. Це вже четвертий заклад формату від «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова».

У період локдауну заклад працював у форматі доставки та в режимі «з собою», а 7 травня відбудеться вечірка з приводу офіційного відкриття.

Концепція закладу – гастробар. У «Барсуку» весь день подають сніданки, основні страви та коктейлі.

З меню: 

Фірмові сирники з фермерського сиру зі сметаною та ягідним соусом – 79 гривень

Яйця-пашот на вершковому бріоші з лососем, гуакамоле зі стиглого авокадо та соусом голандез – 210 гривень

Весняний салат із м’яким яйцем, молодою капустою та паприковим соусом – 89 гривень

Вершкове ризото з рису арборіо з лососем і креветками – 198 гривень

Пів кіло соковитих свинячих реберець з домашньою аджикою – 298 гривень

У «Барсуку» на Бессарабці є два поверхи, які можуть прийняти близько 100 гостей, і літня тераса.

«Барсук» працює на умовах франшизи від «Cім’ї ресторанів Дмитра Борисова». Раніше в цьому приміщенні працювали заклади «Бессарабія» та «Любчик»


Ресторани «Барсук» також працюють на Печерську, Солом’янці й Осокорках.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

09:00–23:00

Де

м. Київ,

Бессарабська площа, 7

телефон

098 356 86 86



Фото: «Барсук»