Ресторан «Реберня» почав працювати в Одесі на вулиці Гаванна, 10/12 (вхід із Дерибасівської).

М’ясо тут готують на відкритій кухні й подають без приборів – його можна їсти руками.

До м’яса пропонують львівське пиво «Правда».

З меню:

Ребра на вогні – 189 гривень

Яловичий антрекот – 298 гривень

Скумбрія на грилі – 154 гривень

М’ясна зупа – 62 гривні

Смажене авокадо з хумусом – 86 гривень

Фільтр-кава – 35 гривень

Компот – 85 гривень

Заклад має близько 450 посадкових місць і літній майданчик.


 «Реберня» – це мережа ресторанів від львівського «Холдингу емоцій !FEST». Окрім Одеси, вони є у Львові, Києві, Чернівцях і Тернополі. У Києві заклади працюють на Подолі та Арсенальній.

 Які ще 10 закладів поза Києвом відкривають цієї весни, читайте в гайді The Village Україна.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–23:00

Де

м. Одеса, вулиця Гаванна, 10/12 (вхід із Дерибасівської)


Фото: «Холдинг емоцій !FEST»