У березні 2021 року на АЗК WOG відкриють перші заклади від «Сім’ї ресторанів Діми Борисова». 13 березня відбудеться відкриття трьох ресторанів на автозаправці за адресою Дніпровська Набережна, 16-Б. І наприкінці березня відкриють фудхол Gastrofamily Market на АЗК WOG на вулиці Стеценка, 21.

За адресою Дніпровська Набережна, 16-Б, запустять заклади «БПШ» з біляшами, пончиками та шаурмою, Dogz&Burgerz з хот-догами та бургерами та бар «Білий Налив» з фірмовим алкоголем.

З меню:

Класичний хот-дог – 39 гривень

Суперм’ясна шаурма – 69 гривень

Біляш – 39 гривень

Пончики – 19 гривень

Келих сидру – 39 гривень

На АЗС WOG за адресою вулиця Стеценка, 21, відкриють фудхол Gastrofamily Market, який об’єднає 5 ресторанів від Дмитра Борисова: «БПШ» (біляші, пончики та шаурма), Pinzarella (римська та неаполітанська піца), Mushlya (морепродукти), Dogz&Burgerz (хот-доги й бургери) та бар «Білий Налив».

Дмитро Борисов зазначив, що на АЗК WOG залежно від розміру комплексів будуть тестувати кілька форматів: поєднання 2–3 концепцій (як на Дніпровській Набережній) або відкриття великого фудхолу Gastrofamily Market з 5–7 ресторанами в одному просторі (як на Стеценка).


«Сім’я ресторанів Діми Борисова» відкриє фудзони в «Епіцентрі», WOG і магазинах «Коло».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Фото й обкладинка: «Сім’я ресторанів Діми Борисова»