Заклад F Space почав працювати біля Арсенальної площі на вулиці Івана Мазепи.

Бар схований поміж будинками і задуманий як secret place для спеціальних заходів, кажуть власники.

Зокрема, тут будуть проводити лекції з сексуальної освіти, музичні та фетиш-вечірки, а також працюватиме клуб відкритих знайомств.

У закладі пропонують авторську коктейльну карту. Її створив Костянтин Бойко (Zjincheng bar). Також тут можна замовити декілька сортів крафтового пива та комбучі, яку невеличкими партіями готують лише для цього закладу, кажуть власники.

з меню:

Cuckold Passion – 180 грн

F Club Sour – 180 грн

Negroni – 160 грн

Комбуча суниця – 70 грн

Фільтр – 30 грн

Також тут готують фільтр-каву. Сорти для неї підібрав засновник кав’ярень Big Cup і кавового консалтингу Jesus Coffee Олександр Славінський.

До напоїв пропонують легкі закуски з нуту та сир з соусами, оливами та начос.

Окрім бару, у закладі також розташована крамниця з товарами українських виробників БДСМ-атрибутики та секс-іграшок. Наприклад, тут продають портупеї, шкіряні девайси, свічки для ігор.

На стінах закладу розміщена БДСМ-атрибутика та картини на тему сучасного еротичного мистецтва. Власники кажуть, що планують постійну зміну експозицій.

Також у барі можна послухати вінілові платівки. Відвідувачі самі можуть обирати, яка платівка гратиме наступною. Один із засновників бару планує повністю перемістити власну колекцію вінілу в заклад.

Заклад займає 70 м² і розрахований на 20 місць. Бар працює щовечора, крім вівторка. У неділю до закладу запрошують тільки дівчат.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


коли

18:0023:00 (із середи по понеділок); вівторок – вихідний

де

вулиця Івана Мазепи, 10-З


Обкладинка й фотоF Space