«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова» представить свої страви в мережі магазинів «КОЛО». «Їжа Борисова КОЛО тебе» – це спільний проєкт закладів Борисова і магазинів «КОЛО». Перші приклади колаборації мають запрацювати протягом тижня (8, 9, 12 лютого 2021 року).

Як це працює

У магазинах «КОЛО» з’являться оновлені фуд-зони. Вони будуть позначатися неоновими елементами. Тут будуть страви шокової заморозки та охолоджені страви, які можна буде розігріти прямо на місці або взяти додому.

Крім того, на місці «з-під ножа» будуть готувати хот-доги від «Білого Наливу».

в яких магазинах з’являться перші фуд-зони борисова

  • 8 лютого – відкриття на Спаській, 5
  • 9 лютого – відкриття на Мечникова, 2 (БЦ «Парус»)
  • 12 лютого – відкриття на Драгоманова, 2–А.

Появу такого проєкту Дмитро Борисов називає логічним етапом розвитку. Він вважає, що гастрономічну культуру можна розвивати на кількох рівнях. Можливість для кожної людини отримати доступ до якісних готових страв не лише в ресторані, але й просто в магазині біля дому – це теж її складова, додає він.

Це формат convenience store – невеликих магазинів біля дому або роботи, де можна знайти все необхідне. «КОЛО» є саме таким магазином, каже Борисов. «За моїми прогнозами, ця колаборація має збільшити трафік до цих магазинів на 20-30%», – коментує Дмитро Борисов.

Це експериментальний проєкт, який має масштабуватися на всю мережу. У мережі більше 200 магазинів в Україні.

які страви будуть представлені

У магазинах «КОЛО» можна буде придбати такі страви від закладів Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова: шаурму, біляші та пончики від БПШ, мелти від «Канапка бара», том ям від Oxota na Ovets, сирники від «Барсука», пінцу та тирамісу від Pinzarella. Всього в меню – близько 40 позицій.

з меню

Пончики – 29 гривень

Біляш з м'ясом – 29 гривень

Пінца з прошуто, моцарелою та оливками – 69 гривень

Спагеті Карбонара – 49 гривень

Бургер з лососем – 59 гривень

Подвійний хот-дог з двома соковитими сосисками у вершковій булочці бріош – 59 гривень

Фірмовий пиріг з куркою – 39 гривень

Пряний суп том-ям з тигровими креветками, лососем, тунцем, локшиною та кокосовим молоком – 59 гривень


Сім’я ресторанів Дмитра Борисова об’єднує понад 30 різних за концепцією  закладів, а також партнерські проєкти в Україні та за її межами. Серед закладів: «Барсук», «Остання Барикада», Oxota na Ovets, «Любчик», РИБАLOVE, Crab’s Burger, «Канапа», «Ватра», Chicken Kyiv, Phidelphia Roll&Bowl, 1€ бари «Білий Налив» (вже у 15 містах), Dogz&Burgerz, БПШ, Mushlya, Pinzarella

«Коло» («Продукти коло дому») – українська мережа продуктових крамниць формату «біля дому», з торговельною площею від 40 до 100 м² та асортиментом близько 2500 товарів. В мережі представлені продукти харчування, побутова хімія та інші товари першої необхідності. Розвитком рітейлера займається компанія ТОВ «Арітейл», яка була заснована у 2017 році. Торговельна мережа має власне виробництво: піцерію, кулінарію та перепічку.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка і фото«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»