Перший заклад мережі «Черноморка» на Троєщині почне роботу на проспекті Володимира Маяковського 12 лютого у 18:00.

Візуалізація «Черноморка»

Це буде найбільший заклад мережі в Києві, розповідають в мережі The Village Україна.

Троєщинська «Черноморка» буде працювати у форматі магазину й ресторану, де можна купити в сирому вигляді власний улов закладу з Чорного моря, а також імпортні морепродукти. Або одразу на місці можна скуштувати страви з рибою та морепродуктами.

З меню:

Ризото з морепродуктами – 175 грн

«Цезар» із лососем – 175 грн

Форшмак по-одеськи – 85 грн

Солянка рибна – 165 грн


Компанія «Чорноморка» заснована у 2013 році в Києві, поставляє рибу й морепродукти в ресторани та великі маркети Києва, а також в інші міста України. Компанія налічує 11 гастрономічних крамниць «Чорноморка».

У 2018 році компанія відкрила монопродуктовий формат «Селедочная», який отримав срібло премії «Пальмова гілка ресторанного бізнесу», а також став фіналістом премії «Сіль».

У 2019 році відкрили монопродуктовий формат «Анчоусна», франшизи якого працюють у Львові, Білій Церкві, Дніпрі, Ірпені, Полтаві, Вишневому, Запоріжжі й у Києві (Петропавлівська Борщагівка), планується відкриття в Черкасах, Івано-Франківську, Чернігові та Харкові.

Рибу «Чорноморка» ловить на власному причалі в селі Миколаївка Одеської області. На локації є крамниця та ресторан компанії. Також на причалі проводять рибацькі екскурсії та рибні майстер-класи. Навесні тут планують відкрити перші номери в готелі.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі


Коли

11:00–22:00

Де

проспект Маяковського, 44-Б

телефон

068 814 0505


Фото: «Чорноморка»