Заклад Politehnikum, у якому поєднуються бістро та бар, почав працювати на проспекті Перемоги, біля метро «Шулявська». Його стилізували під тему дослідження космосу.

Це новий проєкт від власників ресторану Follower на площі Льва Толстого.

Заклад орієнтується на студентську аудиторію покоління Z, адже розташований поруч із трьома університетами (КПІ, НМУ імені Богомольця та ​​КНЕУ імені Гетьмана), кажуть у закладі.

Politehnikum – це двоповерховий заклад загальною площею 550 м2. Кількість посадкових місць – 180. На першому поверсі розташоване бістро, другий поверх виконує функцію ресторану з повноцінним меню й авторською картою коктейлів.

«В інтер’єрі переважає нейтральна палітра натуральних матеріалів: каменю, металу, дерева. Брендовий відтінок закладу, болотно-смарагдовий зелений, гармонує з теракотовим кольором натуральної цегли й підкреслює історичний контекст місця», – пояснюють у закладі.

Під час оформлення інтер’єру відкрили та реконструювали ліплення сталінської епохи на стелі закладу, стіни приміщення – із червоної цегли й дерев’яної балки, закладеної в 1945 році. Зараз вона перебуває за прозорим графітовим склом і нагадує про історію будівлі.

Основним елементом дизайн-концепції бістро стала ідея космосу. Зокрема, тут є стритарт київського художника Олександра Корбана з астронавтом, який спостерігає з космосу за таненням льодовиків на Землі. Також у закладі можна побачити модель Місяця.

У Politehnikum можна скуштувати американську, італійську та японську кухні, десерти власного виробництва й авторські коктейлі. 

З меню: 

Яйця «Бенедикт» – 129 грн

Вершкова полента – 114 грн

Рамен – 155 грн

Стейк із тунця – 367 грн

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

08:00–23:00

Де

м. Київ, проспект Перемоги, 45

телефон

098 857 38 38


Фото: Politehnikum