Кафе «Ярослава» на Ярославовому Валу не збираються закривати, розповіли The Village Україна представники закладу. Напередодні в соцмережах почали поширювати інформацію про оголошення оренди приміщення біля Золотих воріт.

«Із булочною все гаразд, припиняти роботу ніхто не збирається. Ідеться про оренду підвального приміщення у форматі ресторану», – розповіли The Village Україна представники власника приміщення. 

Булочна «Ярослава» на Ярославовому Валу

Оголошення про оренду простору вже протягом тривалого активне на одному з агрегаторів пропозицій оренди. Орендувати пропонують простір на 100 квадратних метрів на нижньому рівні закладу, а не булочну.

«Ярослава» працює в Києві протягом кількох десятиліть: за певною інформацією, заклад у різних форматах працював з 1946 року. Головна особливість формату – булочки власного виробництва з різними начинками. 


«Тобі може подобатися «Ярослава», може не подобатися, ти навіть можеш помилково називати її «Ярославною». Але ти точно знаєш, що вона є», – за що кияни люблять кафе «Ярослава», читайте в тексті The Village Україна.

 Раніше інформація про можливе закриття «Ярослави» з’являлася у 2018 році, але її спростувала адміністрація закладу.

 Раніше ми розповідали про понад 100 закладів, які закрили чи перезапустили в Києві за 2020 рік.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка та фото: Костянтин Гузенко для The Village Україна