Найкращого сомельє України 2020 року визначили на турнірі «Всеукраїнський конкурс сомельє «Український сомельє». Переможцем став сомельє нового київського закладу De Canter Сергій Гірман, повідомляють організатори.

«Це був складний турнір, де змагалися й судили сильні сомельє. Для мене велика честь перемогти таких суперників і прийняти перемогу з рук настільки талановитих людей. Але зупинятися на досягненому не хочеться, у планах – міжнародні конкурси, а там зовсім інший рівень. Тому є потенціал до зростання», – коментує виданню Barout Сергій Гірман.

Раніше Гірман працював у ресторані Whisky Corner. Зараз він відповідає за винну карту нового закладу De Canter на вулиці Великій Васильківській, біля «Олімпійської»

Назвали переможця 18-го конкурсу на церемонії, 4 грудня. Організували його Всеукраїнська асоціація виноробів і сомельє та школа сомельє «Майстер-клас».


Раніше ми розповідали про найкращого сомельє України 2018 року.

Також писали про першого українського сомельє, що отримав сертифікацію Міжнародної асоціації сомельє.

Раніше The Village Україна розповідав, як обрати вино, як зберігати вино вдомаяк довго можна тримати відкритою пляшку вина та яка собівартість вина.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Обкладинка: Сергій Гірман / Facebook