Заклад Gastronom Food & Wine Bar, який об’єднує формати ресторану, магазину і контактного винного бару, планують відкрити 3 грудня. Розташований він у дореволюційному будинку Морозова на вулиці Володимирській неподалік від станції метро «Університет».

Візуалізація Gastronom

Замовлення в закладі видають у трьох режимах:

 «Fast smart food»: за три хвилини можна обрати й отримати готовий комплект їжі для сніданку, обіду чи вечері. У меню – боули та салати, гарніри з котлетами та страви з рибою, десерти без цукру й локшина без глютену, сандвічі й намазки до хліба.

 «Slow smart food» знаходиться в іншій залі закладу, де можна без поспіху посмакувати стравами від шеф-кухаря, серед яких грибна юшка з карпатською фореллю «за рецептом ґазди Василя з Рахова», «улюблений борщ Максима Перепелиці» з півнем і смальцем та голубці з м’ясом півня й сиром горгондзола, «як готує тьотя Соня з Молдованки».

 «Wine&Dine». У винній карті закладу понад 140 пляшок вина з різних регіонів світу та підібрані пейринги зі стравами з основного меню та крафтовими делікатесами.

На вітрині закладу представлена продукція від крафтових виробників, асортимент готових страв і закусок до хліба та вина, серед яких хлібні вироби без глютену, десерти без цукру, понад 130 пляшок вина з різних регіонів та страви від шеф-кухаря.

В основному меню закладу є різні спеціалітети до вина, брускети і тапас, хліб з паштетами та намазками. Салати з рибою чи м'ясом, сендвічі та тости з сиром раклет. Стейки з гарнірами та пасти без глютенової локшини. Є розділ меню зі стравами української кухні. Також тут є десерти без цукру та булочки з кренделями до кави.

Над меню Gastronom працював Антон Якимчук, за плечами якого відкриття низки закладів і проведення авторських майстер-класів. Створюючи смаки страв і їхню історію, він відштовхувався від географії та біографії продукту, розповідають в закладі. У пріоритеті було зробити колекцію простих і зрозумілих страв, які б нагадували дитинство.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–22:00

Де

вулиця Володимирська, 61/11

телефон

096 068 80 08


Фото: Gastronom Food & Wine Bar