Заклад Torisho Izakaya Sushi Bar починає роботу в Києві, на вулиці Шота Руставелі, 13 листопада, повідомляє Barout.

Тут поєднали два формати: ізакая та суші-бару. Заклад працюватиме на мінус першому поверсі Torisho.

«Ми хочемо максимально передати атмосферу японського формату ізакая, створивши автентичне місце з традиційною кухнею та напоями, де люди будуть відчувати себе невимушено», – розповідають Barout про концепцію.

Проєкт створила ресторанна компанія, яка запустила в Україні формати Torisho, Menya Musashi і 3B Cafe.

«Ізакая в Японії – це бар чи паб на кожен день, створений для зустрічей і спілкування. Зараз цей формат популярний серед усіх: від студентів до підприємців», – розповідають у Torisho Izakaya Sushi Bar.

з меню:

Саке – 69149 грн

Настоянки – 29 грн

Коктейлі – 8999 грн

Хайболи – 89119 грн

Саке-буми – 59/79 грн

«Вечір в ізакая зазвичай починається з пива чи саке під закуски», – кажуть у Torisho Izakaya. За суші відповідає чемпіон світу з суші 2015 року Алон Тан, а за закуски – бренд-шеф Torisho Хісая Куніта.

з меню:

Нігірі – 1945 грн

Гункани – 3565 грн

Хосомакі – 29105 грн

Футомакі – 69159 грн

Урамакі – 105195 грн

На відкритті готуватимуть тільки суші та роли. Їх подаватимуть в авторському виконанні шефа.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


коли

13:00–15:00, 18:00–21:00

де

вулиця Шота Руставелі, 12


Обкладинка й фото: Torisho