Заклад The Wave Project почав роботу в центрі Львова. Кав’ярня розташована на третьому поверсі торговельного центру «Магнус», повідомляє Blackfield Coffee.

«Це класична кав’ярня третьої хвилі в скандинавському стилі, де готують виключно спешелті-каву власного обсмажування. У назву ми заклали думку про те, що хвиля ніколи не припиняє рух, вона завжди рухається й утворює нову хвилю. Ми зацікавлені в постійному розвитку нашої кав’ярні та кавової культури загалом», – розповідають у закладі.

У The Wave Project планували відкрити кав’ярню без напоїв із додаванням молока. Проте врешті вирішили додати опцію з напоями на основі еспресо з молоком, залишивши на них таку саму ціну, як на еспресо. «Оцінивши ринок у Львові, ми зрозуміли, що люди не готові споживати тільки чорну каву», – пояснюють у закладі.

Каву готують на зернах від закордонних обсмажувальників The Barn, Tim Wendleboe та La Cabra Coffee Roasters. Окрім класичних кавових напоїв, готують V60, Clever, Kalita та Aeropress. Також пропонують тости, смузі-боули та випічку.

Кава: 

Еспресо – 45 грн

Фільтр – 45 грн

Колд-брю – 65 грн

У просторі близько 100 м². Серед особливостей закладу називають краєвид на Оперний театр і вулицю Городоцьку.

Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

10:00–20:00

Де

м. Львів, ТРЦ Magnus, вулиця Шпитальна, 1


Фото: The Wave Project, Олександра Власюк