Заклад Pinzaza почав роботу на фудхолі Kyiv Food Market на Печерську. Це спільний проєкт київської рестораторки Анни Козаченко (Milk Bar, Milk Bar TSUM, Good Girl) та одеських рестораторів Михайла Серебріна й Дмитра Колбасюка (Monica Pinza Pasta Bar, «Хаджибей», «Братья Гриль»). 

Формат Pinzaza визначають як Pinza Pasta Bar, тут готують пасту та пінцу. «Пінца – це [відкритий пиріг] з хрусткою скоринкою і великою кількістю начинки. Це продукт, який відрізняється від класичної піци – як на рівні інгредієнтів, так і за технікою роботи з тістом. У пінці значно менше глютену та калорій, вона легше засвоюється, але водночас не поступається піці», – кажуть у закладі. 

Для приготування пінци використовують італійське борошно з поєднанням рисового, соєвого і пшеничного борошна, а тісто витримують протягом 72 годин. Усі пінци готують на місці, використовують італійську електричну піч, додають в закладі.

У меню Pinzaza – вісім видів пінци (155-235 грн), сім видів пасти і равіолі (169-199 грн), а також класичні італійські закуски до вина. Зокрема, в меню пасти «Болоньєзе», «4 сири» та «Баклажан і моцарела».

Pinzaza відкрили на колишній локації Bigoli на Kyiv Food Market, ліворуч від центрального входу. Незабаром власники планують запустити доставку.

 Раніше ми розповідали про відкриття на Kyiv Food Market «Вьетнамский Привет» та ще кількох нових резидентів фудхолу.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

11:00–22:00

Де

Kyiv Food Market, вулиця Московська, 8

Обкладинка та фото: Pinzaza