Попап Breakfast Club зі сніданками на вихідних запускають у закладі Pure & Naive, який є перезапуском необістро «Асамблея» на вулиці Івана Франка. Перший попап відбудеться на вихідних, 17–18 жовтня, проводитимуть щовихідних.

Це новий проєкт Assembly Restaurants, створеної засновниками «Асамблеї», до якого також входять Pure & Naive і Melt Me. 

«Ми давно мріяли про окремий бренд сніданків. Але ця мрія довго була не в пріоритеті. Запустили винний бар Pure & Naive, після чого зрозуміли, що необов’язково чекати, поки ми створимо для сніданків окреме місце. Так з’явилася ідея робити ранкові попапи в барі, який працює ввечері. Два формати ніяк не перетинаються й абсолютно різні за продуктом, настроєм та аудиторією», – розповідає The Village Україна співзасновник Павло Гук. 

За сніданки Breakfast Club відповідає шеф-кухар Богдан Лазоренко, який запускав необістро «Асамблея», і нещодавно повернувся в Pure & Naive. «Ми взяли за основу сніданки «Асамблеї» та прокачали їх», – розповідають у закладі. 

У меню Breakfast Club, наприклад, яйця-пашот із хешбрауном (155–175 грн) із меню «Асамблеї». Фірмовий однойменний сніданок з круасаном, яйцями, абрикосовим сиром, фруктами й сезонним джемом (125 грн). Також у меню тост із лососем (189 грн) та авокадо-тост (189 грн) із козячим сиром або шовковим тофу. 

Також пропонують ранкові бургери (165–205 грн). «Готуємо бургери зі скремблом у вершкових булочках бріош», – пояснює Гук. На вибір пропонують бургери з котлетою з індички та креветками, кукурудзою та соусом тартар. Подають із бататом фрі. 

Окрім того, подають цілозернову вівсянку з яйцем-пашот (115 грн), сирники з маковою карамеллю (135 грн) і круасани із сиром, джемом і маслом (65 грн) і лимонною меренгою (95 грн).

З меню:

Кокосовий йогурт із горіховою гранолою, полунично-ревеневим компотом і сезонними фруктами – 159 грн

Ранковий салат із червоним кіноа, едамаме, грушею, зеленню, лимонним йогуртом і м’ятною олією – 145 грн

Сандвіч із куркою  – 165 грн

Томатний суп із зеленню та хлібом під сиром – 95 грн

З кавової карти: 

Фільтр – 40 грн

Еспресо – 40 грн

Капучино, лате, флет-вайт – 45 грн

Матча – 75 грн

Раніше The Village Україна розповідало про перезапуск «Асамблеї» як Pure & Naive і запуск необістро «Асамблея».

Також ми готували великий матеріал про ресторанний бізнес України під час найбільшої кризи в його історії.

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.

Коли

09:00–16:00 (cубота, неділя)

Де

вулиця Франка, 25

фото: Breakfast Club