Заклад Scoby Bar відкрили в Харкові, на вулиці Ярослава Мудрого, неподалік від Держпрому, повідомляє Barout.

Концепція – «органічний бар»: природні інгредієнти, без рафінованого цукру, барвників і підсилювачів смаку.

Scoby розшифровується як «симбіотична культура бактерій і дріжджів».

За коктейльну карту Scoby Bar відповідає Артем Дугін. Її розділили на три категорії: Sour (150–170 грн), Strong (150–170 грн) і Fizz (150–190 грн).

Коктейльна карта

Freeze Your Moment – 150 грн

Redhead – 150 грн

Utopia – 150 грн

Pandanini – 150 грн

Scoby Pong – 150 грн

Banana Peel – 160 грн

Etiendo – 170 грн

Balloon – 170 грн

На барі власноруч готують сиропи, натуральні пюре та піни, також використовують комбучу власного приготування під брендом BlindCat Co.

Меню Scoby Bar розроблює шеф-кухар Дмитро Лаврентьєв. Страви готують у стилі Nikkei – японсько-перуанської кухні: севіче, тостадітас і дімсами. Також готують десерти без цукру.

У п’ятницю й у вихідні в Scoby Bar відбуваються вечірки з діджеями з групи «Культура звука».

 Підпишись на Telegram-канал Тестовий режим – дізнавайся про нові заклади міста першим.


Коли

11:00–02:00 (з понеділка по четвер), 11:00–04:00 (п’ятниця), 13:00–04:00 (субота), 13:00–02:00 (неділя)

Де

м. Харків, вулиця Ярослава Мудрого, 7


ФотоScoby Bar